TWS (Tenerife Windsurfing Solution) introduceert een nieuw concept, de zgn Winter Slalom Stages!

Wat houdt het in:

  • Met een groep vrienden een weekje (of meer) slalommen / free racen op top materiaal in El Medano
  • Wij hebben, in combinatie met een board- en zeilen merk een achttal exact dezelfde set boards en zeilen getuned en opgetuigd klaar staan.
  • Het leuke is dus dat het materiaal niet meer het verschil maakt maar de windsurfer omdat iedereen met hetzelfde materiaal vaart: zeilen van NorthSails (WARP2015 en S-type SL) 6,6 tot en met 8,6 meter, met 100% masten en carbon gieken en 110 en 130 liter Fanatic Falcon slalomboards met allemaal identieke vinnen van Select.
  • Jordy Vonk, die bij TWS werkt deze winter, en andere PWA-toppers zoals Marco Lang, Matte Lachino en anderen geven in de winter clinics en daar kan iedereen aan mee doen.
  • Je kunt zelf freeracen of met een groep knallen over de permanente slalom baan
  • Je kunt het materiaal testen met de GPS toestellen en meedoen aan de jaarranking met als prijs een week windsurfen op Tenerife!

Kortom een uniek concept wat iedereen in staat stelt om op erg mooi en snel materiaal te varen in short/ shorty en met meer dan 70% van de dagen met 15 knopen of meer komt dat zeker goed. Waait het te hard dan heeft TWS het freeride, freestyle-wave en wave materiaal van de acht merken die zij in huis hebben.

 

foto 3 TWS Center

 

Meer info via TWS Slalom Stages

Bron: Harco Jan Folkerts

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.