Large NFP 150127 259

Van woensdag 16 t/m zondag 20 maart vindt in RAI Amsterdam het grootste watersportevenement van Nederland plaats; de HISWA Amsterdam Boat Show. Met honderden boten, waaronder het grootste sloepen aanbod ter wereld en een groter aanbod sportboten dan voorheen. Daarnaast vind je er alles op het gebied van funsports en een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor ieder type boot watersporter. Ook is er een boordevol activiteitenprogramma met de leukste activiteiten, zowel op de wal als in het water. Er is voor iedereen genoeg te zien en te beleven! Van surfboards tot handige gadgets en van spectaculaire wakeboard demo’s tot apparatuur en watersportkleding. Kortom, na een bezoek aan de HISWA ben je klaar voor de start van het watersportseizoen!

Handige indeling in zeven werelden
Om het overzichtelijk te maken, is de HISWA ingedeeld in zeven werelden. Van HISWA Zeilen, met (open) zeilboten, daysailers en klassenorganisaties, tot de motorboten, Ribs en buitenboordmotoren in HISWA Speed. Met het grootste aanbod aan sloepen, weekenders en tenders ter wereld kunnen bezoekers in HISWA Sloep altijd de juiste boot vinden om er een dagje of misschien wel langer op uit te trekken. De wereld HISWA Klassiek, met een gevarieerd aanbod aan klassieke schepen, zorgt voor een mooie verbinding tussen het rijke maritieme verleden van Nederland en het moderne van nu. Geen nieuwe boot nodig, maar wel toe aan nieuwe accessoires, onderdelen of onderhoudsproducten? Dan biedt de wereld HISWA Onderdelen & Accessoires uitkomst, voor ieder type boot!

Large NFP 150133 195

Volop funsports
Met de mooiste merken, spectaculaire demo’s en leuke activiteiten, wordt ook in de wereld HISWA Funsports weer flink uitgepakt. Je vindt er alles op het gebied van wind- en kitesurfen, wakeboarden en stand up paddling (SUP), zowel voor beginner als de echte pro’s. Natuurlijk is er ook weer de Fun Zone met de leukste activiteiten, zoals sliden op de skimboardbaan en Stand Up Paddling (SUP) in het bassin. Geen nat pak halen? Probeer dan de kitesurfsimulator of de waterskimachine!

RAI Haven
Ook in de RAI Haven barst het van de activiteiten. Van manoeuvreer clinics tot spectaculaire wakeboard demonstraties, elektrisch varen, Stand Up Paddling (SUP) en er liggen voor de jeugd dinghy’s klaar om mee te zeilen. Liever aan wal blijven? Toekijken vanaf het terras kan natuurlijk ook! Het volledige activiteitenprogramma vind je vanaf eind februari op www.hiswarai.nl.

Alle denkbare watersportspullen
Naast uitgebreide informatie en oriëntatie kun je op de HISWA ook lekker shoppen. In het winkelcentrum HISWA Shop vind je alle denkbare watersportspullen. Uiteraard zijn er ook weer heel veel aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Innovatie, trends en ontwikkelingen
Voor de nieuwste ontwikkelingen in de markt mag je het InnovationLAB niet missen. Dat is dé plek waar ideeën, nieuws en trends tastbaar worden. Je vindt er onderzeeërs, een solarboot, een coachboot en een innovatieve windturbine. Ook zijn daar de genomineerde producten voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing te zien, waaronder het eerste opblaasbare windsurftuigage ter wereld!

Tickets zijn online met korting te verkrijgen op hiswaray.nl.

Large NFP 150136 388

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum & locatie
Woensdag 16 t/m zondag 20 maart 2016
RAI Amsterdam

Openingstijden
Woensdag 16 maart 11.00 – 18.00 uur
Donderdag 17 maart 11.00 – 22.00 uur
Vrijdag 18 maart 11.00 – 22.00 uur
Zaterdag 19 maart 10.00 – 18.00 uur
Zondag 20 maart 10.00 – 18.00 uur

Toegangsprijzen
Via de website:
-dagkaart € 12,50
-avondkaart (vanaf 18.00 uur) € 8,50
-NS dagretour € 10,00

Aan de kassa:
-dagkaart €15,00
-avondkaart €10,00

Jongeren t/m 16 jaar gratis!

 

 

Meer informatie en kaartverkoop
www.hiswarai.nl

Social media
Twitter.com/HiswaAmsterdam
Facebook.com/HiswaAmsterdam

BRON: HISWA

reacties button

 

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.