Deze pagina afdrukken
zondag, 10 maart 2019 16:01

Arrianne Aukes wint het IWT Wave event Japan! Aanbevolen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Arrianne Aukes wint het eerste International Windsurfing Tour (IWT) event van 2019 in Omaezaki, Japan!

 

Van 5 t/m 10 maart werd in Omaezaki Japan het eerste event van de International Windsurfing Tour 2019 gehouden. De eerste keer voor het IWT in Japan, en brengt internationale wavesurfen terug naar het land na een lange onderbreking. Hoewel er hier in vele jaren geen grote internationale wedstrijd voor wavewedstrijden is geweest, is het duidelijk dat windsurfen in het land springlevend is. Japan heeft zijn eigen wedstrijdserie en veel zeer getalenteerde atleten jong en oud.

Precies zoals voorspeld en precies zoals gehoopt zette Omaezaki zijn beroemde wilde omstandigheden aan met 25 - 40 knopen, grote golven en overal actie. 

Na enkele dagen competitie won Antoine Martin bij de Pro mannen en Arrianne bij de Pro vrouwen..

 

ArrianneWave

 

Arrianne over haar eerste plaats "Jihaa! 1e plaats in het eerste IWT-evenement van 2019! Zo'n geweldig gevoel om de wedstrijd hier in Omaezaki, Japan te winnen.

Ik heb zoveel verhalen gehoord over deze mythische en extreme plek, en het was een grote eer om hier te zijn, om te zien hoe de windsurf gemeenschap de sport en de jeugd zo veel duwt.

De week begon niet goed voor mij, want van de ene op de andere dag kon ik mijn schouder niet meer bewegen, en ik dacht dat concurreren geen optie was. Gelukkig kreeg ik een behandeling en met goed advies van mijn fysiotherapeut en met de geweldige hulp van mijn vriend die voor mij en mijn uitrusting zorgde, kon ik nog steeds mijn races volbrengen.

Geweldig om deel uit te maken van zo'n geweldig evenement, met zo'n ongelooflijk hoog niveau van windsurfers en zoveel high potential lokale rijders.

Ik ben overweldigd en geïnspireerd door de vriendelijkheid van iedereen deze week en hoe we zijn opgevangen en ik hoop volgend jaar terug te komen.

Bedankt Japan, je hebt mijn hart gestolen."

 

 

Bron: Arrianne en internationalwindsurfingtour.com

Zie ook het forum topic.

 

 

 

 

 

Gelezen: 8503 keer Laatst aangepast op zondag, 10 maart 2019 16:54
Mark

Nieuwste van Mark

Gerelateerde items (op tag)