maandag, 23 augustus 2004 23:03

The Mission 2004: het verslag

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Kosten nog moeite waren gespaard om er een geslaagd evenement van te kunnen maken. Speciaal voor The Mission waren worldcup teamriders als Cheo Diaz, Tonki Frans, Brian Talma, Peter Volwater, Gollito, Victor Fernandez en Remko de Weerd voor een paar dagen overgekomen naar Nederland om het publiek te entertainen en te voorzien van tips en adviezen over alles wat je maar wilde weten. Zaterdagnacht zijn ze weer op het vliegtuig gezet terug naar Pozo waar ze op tijd terug moesten zijn voor de prijsuitreiking van de PWA Worldcup freestyle en wave wedstrijden.

Niet alleen de teamriders waren aanwezig, ook de shapers Patrick Diethelm (F2) en Sebastian Wenzel (Fanatic) en saildesigners Willem Blaauw (Arrows) en Thomas Persson (Simmer Sails) waren overgekomen naar Nederland om uitleg te komen geven over hun ontwerpen voor het komende seizoen, die ze natuurlijk allemaal hadden meegenomen.
Patrick Diethelm had diverse concept-boards meegenomen van de F2 SX slalomrakketten met een ingebouwde GPS snelheidsmeter, met een uniek gewichtsbesparend sneller planerend dubbele rail concept.

Sebastian Wenzel en Cheo Diaz stonden het aanwezige publiek graag te woord om uitleg te geven over de nieuwste Fanatic wave en freestyle boards.

Zaterdagavond presenteerde actionman Brian Talma de coolest surfer in the world verkiezing, waarvoor hij een speciale F2 Powerglide limited "De-action worldtour" edition had meegebracht. Later op de avond werder er tijdesn de Tombola nog vinnen waar boards aan bleken te zitten en vele andere prijzen verspreid en verloot onder aanwezige deelnemers.
De winnaars van de leeftijdsklasse tot 19 jaarWe zouden het haast vergeten te vermelden, maar naast al die actie op het droge hebben ruim 125 deelnemers op zaterdag en zondag in totaal 35 daverende downwind slalom heats afgerond.

Binnenkort lees je meer informatie over alle nieuwe 2005 modellen die we gezien hebben aan de Brouwersdam op deze site, meer informatie, verslagen, foto's en de uitslagen van de wedstrijden kun je binnenkort terugvinden op www.windsurfers.nl.
Gelezen: 7765 keer Laatst aangepast op maandag, 26 november 2012 10:53

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.