donderdag, 17 april 2014 20:42

TWS, Tenerife Windsurf Solution in Nederlandse handen.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

TWS, Tenerife Windsurf Solution in Nederlandse handen.

Het beroemde surf center TWS, Tenerife Windsurf Solution in El Medano is overgenomen door Harco-Jan Folkerts.

Het centrum, voorheen ook bekend als OTC, Official Test Centre, bestaat ruim 7 jaar en biedt wave, freestyle wave en freeride boards van 8 boardmerken en 7 zeilmerken. 

Harco-Jan Folkerts: “ Ik kom al 15 jaar in El Medano, en woon er inmiddels ook gedeeltelijk. Heerlijke spot om de winter even te vergeten en te trainen op waveskills en in de winter ook veel slalomtrainingen met de internationale en PWA top. Na de verkoop van mijn bedrijven in Nederland was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn passie voor ondernemen kon combineren met mijn passie voor het windsurfen. Dat gaat hier lukken!

Het center moet weer het beste center van de wereld worden; niet het grootste maar wel het center met alle premium-producten van de 8 boardmerken en 7 zeilmerken waarmee we werken. Een grote windsurfsnoepwinkel waar iedereen van gaat watertanden en zin krijgt om te gaan varen! We bieden onze klanten een enorme range zeilen en boards; van 3,2 m2 hardcore wave tot en met 8,6 fullrace sails en hetzelfde bij de boards; 68 liters waveboards tot en met 120 liter freeride of slalomboards. 

Het mooie is dat we van alle merken de premium lines hebben; Team Editions, Limited Editions of hoe de merken het ook noemen. Nooit meer sleuren naar Medano met boardbags, nooit meer leuren met airlines om je spullen mee te krijgen voor een acceptabele prijs.”

 

TWS-Boards

"...Van alle merken de premium lines..."

TWS-Sails

"...een brede range boards en zeilen..."

 

“Ondanks dat El Medano super windzeker is, is het toch wel erg prettig dat je bij ons uit een brede range boards en zeilen kunt kiezen, waardoor je al snel gemiddeld 70 tot 80% van de dagen kunt varen”. 

“We organiseren ook regelmatig clinics met onder andere Ricardo Campello, Alex Mussolini, Dani Bruch, Vincent Langer, Alberto Mennegatti en vele anderen. Op dinsdagavond bieden we stretchings- en TRX/ slingtrainingslessen en donderdagavond eten we met alle klanten en hebben we een movienight met de vetste windsurffilms.”

En als het niet waait bieden we SUP’s en mountainbike mogelijkheden aan onze klanten aan. Je zult je niet snel vervelen. “

 

TWS-No wind

 "...Je zult je er niet snel vervelen..."

 

“ Voor mij, maar dat hoor ik eigenlijk ook van alle klanten, biedt El Medano de perfecte mix van wave- en freeride/ slalom spots, een leuk dorp waar ook het ook voor niet windsurfers goed toeven is en heel belangrijk; het is windzeker en 12 maanden, 365 dagen per jaar met meer dan 55% van de dagen vaarbaar. Op maar vier uurtjes vliegen vanaf Nederland is dat echt uniek.”

Dus als je de komende maanden, dit najaar of deze winter heerlijk wilt knallen in je shorty op het beste materiaal wat er beschikbaar is, kijk dan snel op:

 www.tws-windsurf.com 

 https://www.facebook.com/SurfTWS?fref=photo

TWS-AL360

Gelezen: 14212 keer Laatst aangepast op donderdag, 26 juni 2014 13:37

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.