maandag, 19 maart 2018 12:05

ION Club Golf de Rosas op zoek naar windsurfinstructeurs!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

ION CLUB Golf de Rosas zoekt nog Nederlandstalige Windsurfinstructeurs (man/vrouw) voor het zomerseizoen 2018!

 

Ons prachtige Center ligt direkt aan het veld van Campingplaats La Ballena Allergre en in de buurt van de plaats Sant Pere Pescador van Golf de Roses, Catalonië. Omdat we zo dicht bij Frankrijk en Barcelona liggen hebben we een groot aantrekkingsgebied tot klanten. 

In ons center bieden wij lessen en verhuur voor windsurfen, kitesurfen en stand up paddling aan en zijn we succesvol met het Windsurf-foilen bezig. Veel gevraagde lessen zijn bij ons beginners lessen van elke aard, met veel kinderlessen.

's-Ochtends in de zomermaanden waait de wind nog zwak en is dan voor beginners perfect om te leren. Tegen de middag gaat de thermiek in werking en dan hebben zelfs gevorderde windsurfers de beste omstandigheden. 

 

IONClub 3

 

Ons center is met het nieuwste materiaal van Fanatic, North Sails en Ion uitgerust.

Wij zoeken nog gemotiveerde en flexible collega's met grote passie voor de sport en ervaring in het lesgeven. Een internationaal team een familiare atmosfeer en onze gasten staan op je te wachten! 

Wanneer je tijd en interesse hebt voor de volgende data: of april tot oktober, of juli tot augustus, stuur dan je CV of levensloop naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

IONClub 1 

 

Website: www.ion-club.net/en/events

Gelezen: 11043 keer Laatst aangepast op maandag, 19 maart 2018 12:17

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.