maandag, 17 september 2012 15:12

Fanatic Wave Ladies

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Fanatic Wave Ladies is een door PWA Wave Ladies Hester Anderiesen en Eva Oude Ophuis georganiseerd trainingsweekend voor dames die (willen) windsurfen op zee.

 

Zowel voor meiden die voor het eerst de stap naar zee willen maken als die al op zee varen en een bepaalde move willen leren. Door persoonlijke begeleiding met goede feedback hopen we iedereen op haar eigen niveau een stapje verder helpen!

 

Naast dat het simpelweg gezellig is met een leger aan vrouwen de golven te trotseren leer je ook van elkaar. Er is genoeg tijd om ’s avonds met een happie en een drankje jullie ervaringen, tips en tricks te delen.

 

 

 

 

 










Voor wie?

Voor alle meiden die windsurfen en de zee op willen. Voor de veiligheid moet je wel kunnen waterstarten, met trapeze en in de voetbanden kunnen varen. 

 

Wat kan ik leren?
Per leerdoel zal er een groep met een coach zijn. Email ons waar je aan zou willen werken, denk bijvoorbeeld aan; door de branding komen, springen, gijpen, overstag, forwards, backloops of golfrijden. We vragen je ook een tweede keuze op te geven als we met de groepen niet uitkomen. We verwachten dat er veel meiden zijn die een forward willen leren, dus wellicht komen er twee forward groepen: ‘ my first-forward’ en ‘improve-myforward’. Geef aan in welke groep je zou willen zitten!

 

Hoe trainen we?
Elke groep krijgt een eigen coach. De grootte van de groepen hangt af van het aantal inschrijvingen en de verscheidenheid aan doelen, maar we streven naar maximaal 6 dames per groep. Voordat we het water op gaan zal de move worden uitgelegd door de coach en eventueel droog geoefend. Iedere coach zal een GoPro op zijn of haar helm dragen, dus jullie pogingen worden gefilmd! Feedback zal direct p het water en op het strand worden gegeven. Ook zal er een fotograaf op de kant en/of in het water liggen om de training vast te leggen. ‘s Avonds zullen we de foto’s laten zien en het videomateriaal zal de volgende ochtend gebruikt worden om feedback te geven en om ook van elkaar te leren. Al het video en fotomateriaal zal achteraf beschikbaar zijn!

 

Waar is het?
Het event zal plaatsvinden in Scheveningen. Overdag zullen we gebruik maken van de faciliteiten van Hart Beach en ’s avonds van Hostel Jorplace. 

 

Wanneer is het?
Om onze kansen te vergroten dat we wind en golven hebben staan er 6 weekenden standby. Het event is dus op afroep en 2 dagen van de te voren zullen we jullie informeren of het dat weekend door gaat.

De weekenden die standby staan zijn:
22/23 sept, 13/14 okt, 20/21 okt en 27/28 okt

In verband met de organisatie vragen we jullie om je wel van te voren in te schrijven en aan te geven welke weekenden jullie wel en niet kunnen. Indien het doorgaat tijdens een weekend dat je hebt opgegeven dat je niet kunt hoef je uiteraard ook niks te betalen. 

 

Hoe ziet het weekend er ongeveer uit?

  • Inloop (en optuigen)
  • 10:00 Skippersmeeting by Hart Beach
  • 10:20 Theorie per groep
  • 11:00 Het water op: Trainingssessie 1 (± 1.5 uur)
  • 13:00 Lunch
  • 14:00 Terug het water op: Trainingssessie 2 (± 2.5 uur)
  • 19:00 Eten en drankjes bij Jorplace
  • **slapen**
  • 10:00 Ontbijt bij Jorplace
  • 10:30 Reflectie met coach en filmbeelden
  • 12:00 Samen weer wet water op: Trainingssessie 3 (± 2.5 uur)

 

Waar slaap ik dan?
Als deelneemster kun je met 10% korting een overnachting bij Beach Hostel Jorplace boeken!

 

Wat gaat het me kosten?
De kosten voor het weekend zijn 50€. Hiervoor krijg je lunch, diner en ontbijt, een lycra, beeldmateriaal en de trainingen! De overnachting en drankjes zijn voor eigen rekening. Je kunt bij aanvang contant betalen.

 

Hoe schrijf ik me in?
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie:

  • - je windsurf level
  • - je leerdoel (en reserve doel)
  • - je maat voor de lycra
  • - of je vega bent of allergisch
  • - welke weekenden je niet kunt
  • - telefoonnummer

 

waveladies1

 

Nog meer vragen? Email ons!!

 

Reacties

Gelezen: 12285 keer Laatst aangepast op maandag, 26 november 2012 14:00

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.