zaterdag, 27 oktober 2012 15:11

DirkJan Knol goes North Sails!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

North Sails International en SURFCENTER.nl zijn trots dat ze DirkJan Knol kunnen presenteren als nieuwe North Sails rider.

 

Dirkjan Knol (44), één van de snelste mannen van Nederland heeft besloten om naast Fanatic, Black Project Fins en ION, voor seizoen 2013 te kiezen voor North Sails. DirkJan zal laten zien wat voor een enorm speed potentieel de nieuwe Warp 2013 heeft en zal zijn feedback aan de designers van NorthSails  geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DirkJan:

 “De afgelopen jaren heb ik een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt en wil graag verder doorgroeien, de nieuwe Warp is daar het perfecte stuk gereedschap voor. Of ik nu op het Lauwersmeer, de Waddenzee, Strand Horst of Karpathos vaar. Voor mij als speedsurfer is het echt belangrijk dat ik top materiaal vaar, zeker op plekken als het wad. NorthSails geeft voor het komend jaar 2 jaar onvoorwaardelijke garantie op hun Platinum masten en dat zegt mij heel veel. Dat de zeilen erg degelijk gebouwd zijn was al bekend."

 

 

DirkJan staat momenteel 6e in de jaarranking 2012 van GPS Sppedsurfing en heeft een top van 90,95 km/h. Zijn sessie met zijn Fanatic Falcon 89 eind september was met dik 80 het snelste wat ooit op deze maat gevaren is.

 

Bron: Surfcenter.nl en North Sails Windsurfing Benelux

Gelezen: 13504 keer Laatst aangepast op maandag, 26 november 2012 10:53

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.