woensdag, 21 augustus 2013 18:19

MissionXL 2013 24-25 aug

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus organiseert Boardguru in samenwerking met een groot deel van de branche de 10e en laatste editie van MissionXL.

 

MissionXL is al jaren HET windsurf event van de Benelux en zelfs 1 van de grootste amateur windsurf evenementen ter wereld.

Jaarlijks strijden zo'n 300 deelnemers om de prijzen bij de downwind slalom race.

Iedereen, jong of oud, beginner of Pro kan meedoen en in een eigen categorie meedoen en zo strijden tegen leeftijd en niveau genoten.

Naast de downwind slalom zijn er spectaculaire demonstraties van een aantal van 's werelds beste PWA Pro-Riders.

Maar liefst 5 van de huidige top 8 van de PWA Freestyle Ranking zijn aanwezig. Steven van Broeckhoven, Dieter van der Eyken, Tonky Frans, Taty Frans, Youp Schmit maar ook nationale toppers als Maarten van Ochten, Rick Jendrusch, Nick van Ingen, Eva Oude Ophuis, Hester Anderiesen, Paul Boef, Yentel & Rolien Caers en nog vele anderen. Heb je wat aan ze te vragen of wil je een handtekening of met ze op de foto, ze lopen het hele weekend in het wild rond!

Er is een gratis toegankelijke expo waarbij je de nieuwste spullen kunt zien van: Angulo, Choco Fins, F2, Fanatic, Gaastra, ION, JP, Neil Pryde, North Sails, NP, Select, Severne, Starboard,Tabou en Unifiber. Er zullen clinics verzorgt worden door de merken en hun teamriders.

Zaterdag avond een gezellige BBQ met een vet feest tot in de vroege uurtjes. 

Voor de deelnemers is er zowel zaterdag avond als zondag bij de prijs uitreiking een tombola waarbij o.a. boards en zeilen te winnen zijn.

Een impressie van afgelopen jaar:

 

Meer info is te vinden op https://www.facebook.com/MissionXL

 

 

Gelezen: 10441 keer Laatst aangepast op donderdag, 26 juni 2014 13:37

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.