vrijdag, 05 september 2014 11:10

The Wind Experience 6 en 7 september

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

The Wind Experience komt eraan!

Op zaterdag 6 en zondag 7 september vindt de jaarlijkse editie van The Wind Experience plaats. De slalom wedstrijd voor alle windsurfers in de kop van Noord-Holland. Van beginner tot pro; iedereen surft wedstrijdjes met mensen van zijn of haar eigen niveau. Dit jaar bundelen 'The Wind Experience' en 'De Regio Cup' samen hun krachten op het Amstelmeer.

Zaterdag 6 en 7 september Regio Cup

Eigenlijk zijn het 2 wedstrijden die tegelijk georganiseerd worden op het Amstelmeer. Gevorderde surfers kunnen op zowel 6 als 7 september tijdens de Regio Cup slalommen tot ze er bij neer vallen! Planeren, gijpen en eigen materiaal zijn hiervoor vereist, dus ga maar alvast trainen! Deze wedstrijd is onderdeel van de 'Regio Cup' wedstrijden die door het hele land worden gehouden. Je schrijft op zaterdag ook in bij de Regio Cup organisatie. Als je maar op 1 dag mee kan doen, dan kan dat ook.

Zondag 7 september The Wind Experience

Mensen met minder ervaring kunnen op 7 september meedoen met de 'rookie' slalom van The Wind Experience. Zoals altijd kan je gebruik maken van het materiaal van de surfschool en surf je een baantje dicht bij de kant in ondiep water. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Leerwindsurfen.nl (Niek van der Linde) en Amstelmeer Windsurfstalling (Eric Leutscher).

Tevens wordt er tijdens The Wind Experience op 7 september een Freestyle wedstrijd gehouden.

Sportiviteit & gezelligheid zal dit weekend voorop staan!

Als je mee wilt doen, graag vooraf opgeven!

Voor meer informatie www.thewindexperience.nl

Gelezen: 10107 keer Laatst aangepast op vrijdag, 05 september 2014 11:14

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.