zondag, 07 september 2014 12:42

Fanatic Wave Ladies 2014

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Altijd al eens op zee willen varen of een golfrit te willen perfectioneren? Of misschien wel een forward in te willen zetten. Grijp dan je kans en ga een dagje trainen met dames die dezelfde doelen hebben. Windsurfing.nl ontving het volgende bericht om met jullie te delen.

Hello ladies!

De meesten hebben het waarschijnlijk al online gezien, maar voor de wèl-fanatieke-windsurfsters-maar-niet-zo-fanatieke-facebookers onder ons...we willen jullie graag weer uitnodigen om je in te schrijven voor de Fanatic Wave Ladies 2014!

Vorig jaar hadden we lastige omstandigheden met aanlandige vlagerige wind en flinke golven, laten we hopen op gemakkelijkere trainingscondities dit jaar...alhoewel...jullie hebben allemaal laten zien daar je hand niet voor om te draaien!

De opzet voor dit jaar is vergelijkbaar; we wachten weer op een dag met wind (tussen de 20 en 30 knopen) en golven (tussen de 50cm en 2m) om zo veel mogelijk tijd op het water te staan. We starten de dag bij Jorplace met een introductie, groepen-maken en instructies specifiek voor jouw leerdoel. Het hangt natuurlijk van de wind af, maar we hopen op twee trainingssessies op het water met een lunch tussendoor. En na al dat surf-geweld zullen we moe, voldaan en rozig gezellig samen eten!

De fast facts:
- Locatie: Scheveningen (we starten en eindigen de dag weer bij Jorplace!)
- Standby: alle weekenden in Oktober
- Kosten: 35€ (daarvoor krijg je de instructies, feedback, lunch en diner, een drankje en een gave ION gadget voor op het water!)

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:
- wat je wilt leren
- vega of allergieën?
- welke dagen je wel/niet kunt
- telefoonnummer

We hebben er weer super veel zin in, en we hopen jullie ook!

Liefs,
Eef & Hes

(Eva Oude Ophuis & Hester Anderiesen)

 

Links:

Facebook Fanatic Wave Ladies 

reacties button

 

Bron: Fanatic Wave Ladies
Fotocredits: Fanatic Wave Ladies

 

Gelezen: 10288 keer Laatst aangepast op zondag, 07 september 2014 12:58
Rob

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.