woensdag, 27 januari 2010 14:13

The Wind Experience ICE Edition - AFGELAST!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Update: de IJssurfwedstrijd is afgelast voor zondag 31 januari 2010.

Het winterseizoen leek voorbij te zijn, maar de weerberichten bieden ons weer een aantal dagen lichte tot in het weekend, strenge vorst! Met deze voorspelling én het bericht dat het Amstelmeer afgelopen dinsdag opengesteld is voor schaatsers, is de organisatie aan de slag gegaan. Op onderzoek uit! Waar ligt het beste stukje ijs en waar is genoeg gras om een grote IJssurfwedstrijd te houden? Nou, daar zijn we uitgekomen!

Op zondag 31 januari wordt er op Lutjestrand 3, het kitestrand, de eerste ‘The Wind Experience Ice Edition’ georganiseerd!

Iedereen in het bezit van een IJssurfer en een veilige helm mag deelnemen aan deze wedstrijd. Er zal gesurft worden in een Men en Women klasse. In de uitslagen zullen 2 aparte klassementen gevormd worden, de ‘driehoeken’ en de ‘skates’.

Naar aanleiding van het NK IJssurfen zal de baan wat aangepast worden waardoor deze ook voor de ‘driehoek-surfers wat makkelijker te surfen is. Een halvewindse start, downwind naar de gijp, grote gijp, halve wind en up wind naar de finish. In de planning staat dat we vrijdag de baan gaan schuiven, want er ligt nog aardig wat sneeuw op.

Gaastra en Tabou hebben het mogelijk gemaakt dat er per klasse wat mooie prijzen voor de winaars klaar liggen! De prijsuitreiking zal plaatsvinden in Beachbar Brandendzand, welke de hele dag geopend is om weer even op te warmen of wat lekkers te eten/drinken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle updates betreffende de wedstrijd? Vul dan uw gegevens in en wij houden u op de hoogte!

Programma

  • 09.00 Inschrijven
  • 10.15 Skippersmeeting
  • 11.00 Eerst mogelijke start
Inschrijven

Inschrijven kan van 09.00 – 10.15 uur in de inschrijftent. Download alvast het inschrijfformulier en vul deze in zijn geheel in. Deze kan dan bij de tent ingeleverd worden en het inschrijfbedrag á € 10,- betaald worden. Voor het inschrijfgeld ontvangt iedereen nog een lekkere warme bak erwtensoep!

Belangrijk

  • De wedstrijd zal niet doorgaan bij meer dan 6 Bft.
  • Max. zeilmaat is 7,8 m2
  • Helm is verplicht!
Uitgebreide informatie

Via www.sport-nu.nl kunt u het volledige wedstrijd dossier downloaden met alle voor u interessante informatie.

Zie voor de laatste info ook het bijbehorende forum topic

Gelezen: 7087 keer Laatst aangepast op maandag, 26 november 2012 10:53

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.