vrijdag, 27 augustus 2010 22:00

The Wind Experience

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
The Wind Experience gaat weer los!

In het weekend van 4 en 5 september vind op het Lutjestrand aan het Amstelmeer de derde editie van één van Nederlands grootste windsurfevenementen plaats; The Wind Experience! Een evenement voor jong en oud, beginner, amateur of professional.

Hoofdactiviteit in het weekend zijn de zéér toegankelijke slalomwedstrijden voor beginners en amateurs. Een leuke kans om eens kennis te maken met een wedstrijd. Tevens wordt dit weekend het Nederlands Kampioenschap Slalom Windsurfen gehouden.

Naast deze slalomwedstrijden is door de organisatie een uitgebreid programma met vele activiteiten samengesteld;

TESTEN - Op Zaterdag en Zondag zijn vele nieuwe boards en zeilen van de grootste windsurfmerken van Nederland GRATIS te testen! Je moet alleen even een legitimatiebewijs meenemen.

SURFLESSEN - Leerwindsurfen.nl geeft het gehele weekend professionele instructeurs windsurflessen voor maar 10 euro per persoon!

CLINICS EN DEMO’S - Afhankelijk van de wind zullen verschillende clinics en demo’s gegeven worden. Als het hard waait kan er genoten worden van de freestyle demo door Nationale en Internationale windsurfhelden! Als het niet waait zal er van alles verteld worden over de disciplines speed en slalom.

STANDS - Gedurende het weekend presenteren verschillende merken en bedrijven zichzelf op het evenemententerrein. Denk hierbij aan Power Balance, Vela Sports Travel, Island Tribe zonnenbrand en het testpanel van Indo Board Balance Trainer!

BBQ/PARTY - Zaterdagavond maken we na alle actie plaats voor een heerlijke Barbecue. Vlees van de beste slager uit de regio in combinatie met een lekker drankje van Beachbar Brandendzand zulllen de voorbereiding zijn op het feest van die avond met SUNSET DRIVE. DJ Rien Zwaan met zijn VW Samba uit 1966. Deze avond zullen ook alle prijzen van de aanwezige leveranciers verloot worden onder de deelnemers tijdens de tombola!

NACHTSURFEN - En nieuwe primeur in Nederland! Heb je altijd al eens in het donker willen surfen? Dit is je kans! Op de Zaterdagavond zullen we voor zonsondergang een baan dicht voor de kant uitleggen. Begeleid door onze boten, licht op de pieren en het beetje licht van de maan kan jij het water op! Voor enkele euro’s kan deelgenomen worden aan dit spektakel, de organisatie zorgt dan dat jij voorzien bent van een lichtje aan je giek!

LOUNGE - Naast de inschrijftent is een grote lounge opgesteld waar iedereen tussen de heats van de slalomwedstrijden door even kan relaxen. In deze lounge kan via een groot scherm ook de wedstrijd LIVE gevolgd worden.

Er kan overnacht worden bij Camping Waddenzee in Westerland. Deze camping ligt op loopafstand van het evenemententerrein! Kosten voor een enkele overnachting voor 2

personen bedragen 10 euro per plaats. Meer informatie over de camping en de route naar het evenement vind u op de website.

Voor alle onderdelen kan ingeschreven worden op www.thewindexperience.nl! De kosten om deel te nemen aan het gehele evenement zijn 25 euro per persoon, bij voorinschrijving. Inschrijven op de dag zelf is 30 euro per persoon. Hiervoor doe je mee aan de slalomwedstrijden, BBQ, ontvang je waardebonnen en een goodiebag! Je kunt tot uiterlijk 1 September voorinschrijven en betalen via de website.

Meer info en inschrijven: www.thewindexperience.nl

See you @ The Wind Experience!

De organisatie

Gelezen: 8526 keer Laatst aangepast op maandag, 26 november 2012 10:53

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.