woensdag, 15 mei 2013 14:32

Jordy Vonk 3e bij WK Slalom Sylt

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een geweldig resultaat op het IFCA WK Slalom voor Jordy Vonk (NED-69) bij zijn debuut in de mannen categorie!


Lees hier zijn persoonlijk verslag:

Aangezien ik dit jaar ben overgestapt naar de senioren was het spannend hoe het WK nu zou verlopen. Met de doelstelling om top 16 te varen ging ik naar Duitsland toe om alles te geven. De voorspellingen veranderde bijna elk uur voor het evenement, het was dus ook nog moeilijk om te kiezen welk materiaal ik moest inschrijven. Uiteindelijk heb ik gekozen voor mijn 115 en 128 liter PD slalom en 7.0 t/m 9.2 Loft sails RacingBlade. Een prima keuze geweest, ander materiaal heb ik (gelukkig) niet nodig gehad.

Gedurende het evenement zijn er 4 eliminaties afgerond, een mooi aantal aangezien dan ook het slechtste resultaat kan worden afgeschreven. In alle 4 de eliminaties wist ik de finale (top 8) te bereiken, al een stuk beter dan ik had verwacht! En door mijn 2de, 3de, 3de en 5de plek wist uiteindelijk zelfs op het podium te komen, wat een ongelovelijk gevoel! Mijn eerste jaar als senior en een 3de plek behalen op het WK, het had voor mij niet beter kunnen lopen.

Ik denk dat ik met dit resultaat een hoop mensen heb doen verbazen en hoop dat er nog een hoop mogen volgen! Ik word alleen maar meer en meer gemotiveerd en kan niet wachten op de volgende wedstrijd, way to go !

Vincent Langer (2e), Gunnar Asmussen (1e) en Jordy Vonk (3e) 

 

Ook de Nederlanders Casper Bouman (NED-52) en Ingmar Daldorf (NED-191) behaalden met een resp. 7e en 12e plek een uitstekend resultaat in dit sterke deelnemersveld, gefeliciteerd!

 

Eventwebsite:  windsurfcup.de

Bron: jordyvonk.nl

Gelezen: 11425 keer Laatst aangepast op woensdag, 15 mei 2013 14:36

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.