zaterdag, 07 september 2013 14:23

ONK Wave 2013 - Zandvoort

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een vers wave kampioenschap is iets waar Jan Willen van Oostrom zich op dit moment voor inzet. Hij organiseert in samenwerking met Watersport Vereniging Zandvoort een Open Nederlands Kampioenschap Wave. 

Op het forum van windsurfing.nl schrijft hij dat er een wachtperiode van twee weekenden staat gepland op 19/20 Oktober en 26/27 Oktober. De locatie is bij het jaarrond clubhuis van de Watersport Vereniging Zandvoort op de zuid boulevard van Zandvoort. 

Naast de Wave wedstrijd willen zij ook een downwinder organiseren om zoveel mogelijk wavende windsurfers enthousiast te krijgen om naar de ONK Wave locatie te komen. In verschillende groepjes is iedereen dan 1 à 2 uur aan het golfrijden, waarna je weer lekker naar de NK heats kunt kijken (of buiten het veld verder surft).

Op korte termijn zijn ze nog op zoek naar twee enthousiaste juryleden. Heb jij interesse of tips en contactgegevens van windsurfers die dit graag willen doen? Stuur 'Zansurf' dan een PB of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder kunnen windsurfers zich eerdaags digitaal inschrijven voor de wedstrijd en downwinder via website. De startvoorwaarden en het programma zijn hier ook te vinden.

Bekijk ook het forumtopic en de facebookpagina van ONKWave2013.

Gelezen: 11779 keer Laatst aangepast op donderdag, 26 juni 2014 13:37

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.