maandag, 11 februari 2019 21:34

Kiri is terug! Aanbevolen

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

De terugkeer van de tech god, Kiri Thode NB 61, in de wereld van freestyle!

Het is 2 jaar geleden dat Kiri deelnam aan de PWA-wereldtournee. Er zijn wat ups en downs geweest, maar Kiri is hongeriger dan ooit om weer op het podium te staan. Met een indrukwekkende winning streak van 2007 tot 2015 wist Kiri elk jaar een plek op het podium te veroveren, maar nu moet hij vechten om een ​​wildcard te krijgen.

Dit jaar wil hij weer meedoen met de PWA-tour met de eerste PWA-stop op Bonaire. Er is geen betere manier om de wereld te laten zien waartoe hij in staat is dan op zijn thuisplek. Hij is bekend met de condities en weet wat hij kan verwachten als het gaat om concurrentie.

Kiri: ”Ik weet dat het niet gemakkelijk zal worden, maar ik moet dit doen. Er zit nog steeds een klein stemmetje in me, dat me zegt om daar naar toe te gaan en te concurreren, en het wordt elke dag luider."

Hij traint harder dan ooit om 'ready ready' te zijn, zoals de voormalige wereldkampioen Kiri Thode zelf zegt.

Kiri: ”Ik heb mijn doelen gesteld voor dit jaar en ik wil de sport pushen zoals ik altijd deed. Ik creëerde vroeger veel nieuwe freestyle moves en ik heb het gevoel dat er nog meer in mij zit. Ik ben bezig met het fine-tunen van al mijn moves om terug in het routine te komen. Ik train niet alleen op het water, maar als top sporter weet ik hoe belangrijk het is om ook in de sportschool te trainen. Mijn conditie moet terug zijn op mijn oude niveau zodat ik alle trucs kan doen die nodig zijn in mijn heats."

Jibe City en Severne Sails Caribbean ondersteunen hem en geven hem de kans om te bewijzen dat hij nog steeds heeft wat nodig is om een ​​van de besten te zijn.

"Het is moeilijk om zo veel jaren aan de top te staan, maar ik ben weer gaan focussen en nu wil ik sterker terugkomen dan ooit!" 

Het wordt een interessant jaar, niet alleen voor Kiri, maar ook voor de wereld van freestyle windsurfing. Hij was ooit wereldkampioen, zou mooi zijn als hij dit nog eens doet!

Bron: Jibe City Bonaire

 

Kiri Ready Ready! from Windsurf TV NL on Vimeo.

Gelezen: 9363 keer Laatst aangepast op dinsdag, 12 februari 2019 08:29

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.