maandag, 20 mei 2019 21:00

Interview Marco van der Leer Aanbevolen

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Sinds 2016 is Marco van der Leer naast slalom/racing wedstrijdsurfer ook importeur van het merk S2Maui.

Windsurfing.nl was benieuwd hoe de eerste jaren voor hem zijn verlopen:

 

"Ik voer al jaren met Mauisails en was in de jaren 2014-2015 ook teamrider voor het merk. Het inmiddels beroemde zeil designers duo Artur Szpunzar en Barry Spanier besloten na 10 jaar bij de voormalige werkgever om het heft in eigen handen te nemen en richten in 2016 S2Maui op. Ik heb altijd al de drive gehad om te ondernemen, en dit kwam ineens op mijn pad".

Het is erg leuk om te doen, niet alleen het importeren maar ook het contact met S2Maui maar zeker ook met alle enthousiaste klanten. Steeds meer windsurfers zien de voordelen van de zeilen in, o.a. qua performance door het speciale (duurdere) materiaal gebruik. Dat is eigenlijk wel het leukste, dat je mensen blij maakt; dat je dan weer een berichtje krijgt dat de zeilen zo goed bevallen of dat ze weer een record hebben gevaren van een paar km/u harder!

Het houdt je wel bezig hoor, de administratie bijvoorbeeld daar komt nog heel wat bij kijken – zeker als je alles voor het eerst doet. Daarnaast het contact met het merk, de fabriek, de transport bedrijven, de (potentiele) klanten via whatsapp, facebook, marktplaats en email. Maar praten over surfen verveelt nooit!!

Ik vind het ook belangrijk om goed en eerlijk advies te geven, gelukkig heb ik voldoende windsurf ervaring – zeker in slalom-speed-formula-foil – om over die disciplines en freeride-freerace wat zinnigs te zeggen! Wave-freestyle is wat lastiger maar die gasten weten toch wel goed wat ze willen. En anders heb ik altijd nog de teamriders die mij hierbij kunnen helpen!

Naast S2Maui importeer ik nu ook nog enkele (foil) merken zoals Mantafoils en Lokefoils welke via “windfoil.nl” gepromoot worden. Dit alles doe ik in de avond uren/weekenden naast mijn loondienst. Gelukkig blijft er nog net tijd over om te surfen (ik moet wel weten wat ik verkoop!) en andere leuke dingen. Aan het water is het altijd mogelijk om even een zeiltje te testen en te wisselen met elkaar. Op die manier test ik ook regelmatig andere merken en kan ik S2Maui goed vergelijken.

Voor advies en contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.facebook.com/S2maui.nl/ https://www.facebook.com/windfoil/

 

Gelezen: 14344 keer Laatst aangepast op vrijdag, 24 mei 2019 14:42

Windsurfing NL Nieuws

Windsurfing NL TV Channel

Windsurfing NL Vlogs

Windsurfing NL Social Partners

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.