Exocet Turbo Boost² 62 2005De Turbo Boost² vult de populaire S serie aan, met een meer slalom georienteerde shape. Waar de S-serie vooral heel hard kan gaan op wat vlakker water en met grotere zeilen, is De Turbo Boost² vooral ontworpen om maximaal te gaan in wedstrijd omstandigheden. De Turbo Boost² is eenvoudiger op volle snelheid de bocht in te gooien en er vervolgens nog sneller uit te komen. Ook de controle in bizarre chop en klotsbakken is verder verbeterd, hierdoor zal het board in deze omstandigheden beter accellereren en een hogere topsnelheid bereiken.

De Turbo Boost² is voorzien van de zeer comfortabele DDSA (Double Density Shock Absorbers) die als een soort van kussentjes onder je hielen zijn geplaatst en zo zorgen voor nog meer comfort tijdens het varen.

De Exocet Turbo Boost² is vanaf het eind van de zomer verkrijgbaar in drie maten. De kleinste is de Turbo Boost² 58, met een lengte van 230cm en een breedte van 58cm heeft dit board een drijfvermogen van 80 liter en vooral geschikt voor zeilen van 4.2 tot en met 6.6 vierkante meter. De TB2 58 heeft een gewicht van 5,3 kilogram.
De Turbo Boost² 62 heeft een lengte van 235cm, een breedte van 62cm en een drijfvermogen van 90 liter. De TB2 62 is het beste te gebruiken met zeilen van 4.7 tot en met 7.5e vierkante meter en heeft een gewicht van 5,6 kilogram.
De grootste versie, de Turbo Boost² 67 heeft een lengte van 240cm, een breedte van 67cm en een volume van 100 liter. De geschikte zeilenrange loopt van 5.0 tot en met 8.5e vierkante meter. De TB2 67 weegt 6,0 kilogram.

Voor meer informatie kun je surfen naar de website www.exocet-original.com.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.