Fanatic FreeWave 2005De nieuwe FreeWaves hebben een kortere en bredere omtrek, waardoor het inzetbereik niet alleen voor lichtweer omstandigheden is verbeterd, maar ook de controle in het hogere windbereik. Minder volume bovenop het deck, geeft meer comfort en controle met een tegelijkertijd vergrote manoeuvreerbaarheid.

De in de modellen van vorig jaar geïntroduceerde scoop rocker lijn is nog verder verfijnd. Door de geoptimaliseerde scoop rocker lijn kun je nu super vroeg planeren gecombineerd met een grote hoeveelheid aan controle tijdens de acceleratie.
Voor een groter inzetbereik, zijn de twee modellen in de FreeWave serie nog iets verder uit elkaar gegroeid wat betreft de breedte van de boards.

Fanatic team rider Victor Fernandez die de FreeWave’s niet alleen gebruikt voor de Wave discipline, maar ook voor Freestyle tijdens PWA evenementen: “What I really like on the Freewaves is the incredible range they offer, I can compete with the same board for Freestyle in nuclear Pozo winds, plus the same board works great for European Wave conditions like we have on Sylt â€

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.