Jammergenoeg hebben we moeten besluiten de introductie nog even uit te stellen, omdat sommige functionaliteiten nog niet helemaal naar wens werken en uitvoerig getest moeten worden voordat we ze daadwerkelijk lanceren.
Voor de nieuwsgierigen lichten we alvast een klein tipje van de sluier op van wat je binnenkort allemaal kunt verwachten:

Wishlist
Premium advertentie toevoegenBen je al heel lang op zoek naar een bijzonder zeil, kite of
board, maar heb je geen tijd om ieder uur van de dag een bezoek te brengen aan Surfspullen.nl om te kijken of iemand toevallig net dat type te koop heeft aangeboden. En als je dan net die ene nieuwe advertentie gevonden hebt, dan blijkt die alweer verkocht te zijn op het moment dat jij contact op wilt nemen.
Dat is binnenkort voorbij, voortaan ben je de eerste die weet wanneer je favoriete board, kite of zeil of iets heel anders te koop wordt aangeboden. We sturen je een e-mail zodra er een advertentie wordt geplaatst die overeenkomt met de door jou opgegeven zoekopdracht(en).

Persoonlijke rubrieken
Je houdt ervan om regelmatig op je gemak door alle advertenties te bladeren op zoek naar iets wat je nog wel kunt gebruiken, maar eigenlijk wil je alleen de advertenties in een bepaalde rubriek zien van adverteerders die nog binnen een redelijke afstand bij je vandaan komen, zodat je niet het halve land door hoeft te rijden.
Binnenkort kun je alle soorten van uitgebreide zoekopdrachten opslaan onder één simpele link in je persoonlijke rubrieken overzicht en kun je diverse rubrieken groeperen tot één nieuwe rubriek.

Premium advertenties
Premium advertentie toevoegenHeb je ook wel eens het gevoel dat je advertenties ondersneeuwen tussen alle anderen of dat ze misschien wel niet genoeg opvallen, mis je soms wel eens extra achtergrond informatie over het verloop van je advertenties of ben je zeer nieuwsgierig hoe vaak je advertentie nu eigenlijk gezien is?
Dit en nog veel meer zal binnenkort verleden tijd zijn, met de introductie van de Surfspullen.nl Premium advertenties.


Dit zijn nog maar een paar hoogtepunten van de functionaliteiten die je binnenkort op Surfspullen.nl kunt gebruiken, we houden je op de hoogte.

Team Surfspullen.nl

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.