Gaastra Remedy 2005De goede eigenschappen van de 2004 modellen zijn behouden en daar waar nog verbetering mogelijk was heeft Barry Spanier in samenwerking met Matt en Kevin Pritchard en Phil McGain hier extra aandacht aan besteedt. Dat de nieuwe Remedy nu al een succesvol zeil is, heeft Matt Pritchard onlangs bewezen door de PWA Super-X World Cup op FuerteVentura te winnen en mag zich daardoor de allereerste Super-X wereldkampioen noemen.

De Remedy is volgens Gaastra de ideale keus voor iedereen die op zoek is naar een high performance zeil voor de nieuwe generaties korte en bredere slalom, freestyle of (de combinatie daarvan) Supercross boards. De Remedy geeft voldoende power voor Bump en Jump omstandigheden, maar gaat net zo lekker freeridend heen en weer op de lokale surfplas.
De shape van de Remedy 2005 is ten opzichte van z’n voorganger een stuk voller en krachtiger geworden met een beter gebalanceerd vaargevoel voor een betere controle als het echt begint te waaien.

De Remedies zijn niet alleen in de volgende maten van 6.9, 6.4, 6.0, 5.6, 5.2 tot en met 4.8 vierkante meter te verkrijgen, maar ook kun je nog eens kiezen uit twee varianten, een Remedy met vijf of met zes latten. Met vijf latten is de Remedy lichter in gebruik en meer freestyle georiënteerd, met zes latten heeft de Remedy een betere controle in het hogere windbereik en is meer gericht op maximale controle tijdens het slalommen of freeriden.

Voor meer informatie kun je doorsurfen naar www.gaastra.com.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.