De grootste veranderingen ten opzichte van vorig jaar zijn vrij snel te zien, de designs van de zeilen, accesoires en de masten zijn stevig veranderd.

De wavezeilen worden nog altijd afgedekt door de "Hammer" (full X-ply, radicalwave) en de "Wave MC" (powerwave) en het freemovezeil is ook dit jaar weer de "Target". Het freestylezeil van Gunsails van vorig jaar ,de "Jam", is stevig onder handen genomen. Zo hebben de designers van Gun onder andere de gieklengte vergroot om de freeride eigenschappen ten goede te komen, en bij zulke aanpassingen vonden ze een nieuwe naam toepasselijk: "Pearl"

In het freeride segment alleen maar bekende namen: De "Flash" is nog altijd de basic freerider voor de beginnende surf(st)er, met zijn lichte uitvoering en 5 latten verzekerd dit zeil je van een leuke surfdag.
De "Tempo" is de wat meer op 'freerace' gerichte freerider van Gun, met zijn 2 minicambers en 6 latten is dit zeil zeer drukpuntstabiel.
De "Booster" is de 'echte' freeracer uit de stal van Gunsails, zijn 7 latten enn 3 cambers zorgen voor een erg drukpuntstabiel tuig zodat de surf(st)er zicht volledig op het surfen kan richten in plaats van op het zeil.

Grote veranderingen zijn er in de Speed/Slalom/Formula zeilen, De "Mega X" zeilen.
Vorig jaar ge

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.