Eerst maar eens de gedachten achter de naam, want hoe komt een windsurfster aan de naam snowie? Toen ze lid werd van het forum was haar naam Snowqueen, omdat ze eigenlijk veel meer met haar snowboard op de sneeuw te vinden was als op het water met haar plank. Na een tijdje ging iedereen haar "snowie" noemen, daarom had Opperhoofd haar nickname verandert en aangezien ze dit een stuk gezelliger vond klinken als snowqueen was ze het daar roerend mee eens!

Waar Snow ook bekent door is, is dat ze in totaal 6x een column voor het surfmagazin geschreven.
"Ik was het blad een keer aan het lezen toen ik me opeens bedacht dat ik een keer een stukje had geschreven dat er best in zou kunnen. Eerst vond ik het maar een stom idee, ik kon me niet voorstellen dat ze een willekeurige onbekende surfgirl in hun blad wilden, maar omdat het idee me niet meer losliet heb ik de volgende dag toch maar het stukje aangepast en opgestuurd... en tot mijn stomme verbazing kreeg ik twee dagen later te horen dat ze net een nieuwe column zochten en ik dus als geroepen kwam!"

Haar eerste column wat uiteindelijk in het surfmagazin werd gepubliceerd is ontstaan toen ze een stukje las over waar je surfers aan kon herkennen, het viel haar op dat er alleen maar dingen instonden waar je mannen aan kon herkennen en dat ze de dingen miste waar je een surfbabe nou eigenlijk aan kon herkennen, dus begon ze met schrijven en t

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.