Kevin en Matt PritchardAl vanaf de eerste dag aan de Costa Brava gaat Kevin Pritchard aan de leiding. Achtervolgd, met 0,3 punt verschil, door de Super-X kampioen van de afgelopen twee jaar Matt Pritchard. Op de 3e plaats vinden we Nederlander Peter Volwater.

Met drie afgeronde eliminaties, hoopt de concurrentie op voldoende wind voor de vierde race. Zodat ze hun slechste resultaat of disqualificatie wegens valse start weg kunnen strepen.
Vanmorgen leek het er even op dat er gestart kon worden, de baan lag al in het water en de deelnemers waren er allemaal klaar voor. Helaas zakte de wind teveel in en werden de races uitgesteld.

Rond een uur of drie 's middags trok de wind weer iets aan, maar door inzakkende wind, algeheel valse starts slaagden alleen de deelnemers van heat nummer drie er in om een geldig resultaat te varen. Antoine Albeau, Diony Guadagnino, Ross Williams en Kevin Pritchard zijn in ieder geval alweer een ronde verder in de 4e Super-X eliminatie aan de Costa Brava.

Zondag is de laatste dag van de competitie en zullen we zien wie er met de prijzen naar huis zullen gaan. Alhoewel, naar huis, volgende week staat alweer de 2e PWA Super-X op de kalender in Lanzarote.

Voor meer info, foto's en de volledige tussenstand kun je naar de PWA World Tour website surfen.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.