Naar aanleiding van de vele reacties en vragen of er na de eerste actie van alweer bijna twee jaar terug, nog een keer een actie wordt georganiseerd voor een origineel Windsurfing.nl T-shirt. Hebben Chi en Hansie opnieuw het initiatief genomen om een nieuwe T-shirt actie te organiseren.

De T-shirts zijn aan de voorzijde bedrukt met een klein Windsurfing.nl logootje op de borst en een groot logo op de rug. Verkrijgbaar in de maten S-M-L-XL-XXL en zelfs 3XL (in een beperkt aantal kleuren).

De beschikbare kleuren op een rijtje De beschikbare kleuren voor de Heren modellen: Zinc, Light-Graphite, Deep Navy, Steel-Blue, Royal, Sky-Blue, Red, Orange, Burgundy, Olive, Bottle-Green, Sunflower, Ash, Khaki, White, Black, Heather-Grey, Navy.

En voor de dames in White, Black, Dark-Heather-Grey, Deep-Navy, Sky-Blue, Lilac, Brick-Red, Light-pink, Khaki.

Voor de kosten hoef je het niet te laten, een origineel Windsurfing.nl Herenshirt kost eneuro;12,-. De damesshirts kosten eneuro;14,- .

De t-shirts zullen worden uitgedeeld tijdens de Windsurfing.nl Grevelingen Meeting in het weekend van 23 en 24 september aan de Grevelingendam. Mocht je daar onverhoopt toch niet bij kunnen zijn, dan komen daar de verzendkosten nog bij.

Meer weten of meteen bestellen, surf dan snel verder naar het Actie-topic .

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.