De Nederlandse Vereniging voor Wedstrijdsurfers (NVW) organiseert in samenwerking met Surf Unlimited importeur van Fanatic, F2, MauiSails en Ion, een uitgebreide slalom training voor jeugdsurfers. De training wordt gegeven door ervaren wedstrijdsurfers en georganiseerd door ervaren instructeurs.

De data: woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 augustus 2006 had je waarschijnlijk al gemarkeerd in je agenda, de locatie naast het Zeil en Surfcentrum Brouwersdam (Kabbelaarsbank) wist je waarschijnlijk ook al.

De training is bedoeld voor alle surfers tot en met 18 jaar die aan The Mission mee gaan doen. Voor de kosten hoef je het niet te laten, de sponsoren hebben er voor gezorgd dat het je helemaal niets kost.
Wacht niet te lang met inschrijven, er zijn namelijk maar 40 plaatsen beschikbaar!

Het programma bestaat onder andere uit praktijkclinics over gijpen, boeien ronden (in je eentje en met een hele groep), oefenwedstrijdjes op een korte baan en op een volledige wedstrijdbaan en ook de tactiek zal niet ontbreken. Als er te weinig wind is, zullen er enkele theorie clinics gegeven worden maar is er g

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.