Fanatic Allwave 2007De naam zegt het eigenlijk al, de Fanatic Allwave is een board met een extreem breed inzetbereik. Geschikt voor alle surfers van alle niveaus en voor zo'n beetje alle gebruikelijke wave condities op deze planeet. Van een dagje waven op Wijk aan Zee tot en met een avondje bumpen en jumpen op het Ijsselmeer, de Allwave kan het allemaal.

De Allwave vult de boardrange van Fanatic naadloos aan tussen de radicale NewWave en de toegankelijke FreeWave. De beste eigenschappen van de andere waveboard sin de range zijn gecombineerd in de Allwave. Vroeg aanplaneren en haarscherpe bochten draaien zijn maar een paar van de kenmerken.

De vernieuwde bodemshape en scoop rockerlijn werken harmonieus samen met de compacte en ronde outlines. De afgeronde square-tail houdt de snelheid goed vast tijdens het golfrijden, ongeacht de snelheid en kracht van de golven. Voor een betere stabiliteit is het volume van de Allwave gelijkmatig verdeeld over de lengte, breedte en de rails van het board.

De Fanatic Allwave 75, heeft een lengte van 232xm en een breedte van 56,5e cm. Gecombineerd met een drijfvermogen van 75 liter is de Allwave 75 het best te gebruiken met zeilen van 4.0 tot en met 5.7m

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.