Vanaf nu is de shop zeven dagen per week en 24-uur per dag geopend, het assortiment wordt de komende tijd steeds verder uitgebreid, maar we trappen af met een abonnee actie voor de Motion.

Ben je nog geen abonnee van Motion, dan is dit je kans om 4x per jaar de Motion op de deurmat te ontvangen. Dat is nog niet alles, je krijgt er ook nog vijf (5) Windsurfing.nl stickers bij kado. De Windsurfing.nl shop vindt je hier , voor als je het nog niet gemerkt had ;)

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de webshop en zijn we in gesprek met een aantal partijen voor leuke of handige items die we toe kunnen voegen aan het assortiment.

Heb je zelf nog suggesties voor dingen die je graag in de Windsurfing.nl shop zou willen bestellen, mail je suggestie(s) of plaats ze hieronder in de reacties.

Addicted to ride[update]
De jongens van Motion doen er ook nog voor alle nieuwe abonnees een originele Fanatic "Addicted to ride" DVD t.w.v. 29,95 euro bij kado. Ook voor iedereen die zichzelf via deze actie al geabonneerd heeft op Motion krijgt deze fantastische DVD toegestuurd.

Als je nog geen abonnee bent van Motion, heb je nu geen excuus om dat niet te worden.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.