Als het waait, gaan alle deelnemers natuurlijk de nodige uurtjes op het water doorbrengen. Maar de kans zit er dik in dat de meeting traditioneel windloos zal worden. Geen man overboord, want dan is er altijd nog een zeer fanatieke volleybalpoule om aan deel te nemen, ook behoort een potje mastenmikado tot de mogelijkheden en natuurlijk kun je met oude bekenden en nieuwe gezichten over windsurfen... praten! Voor de inmiddels ook traditionele "Windstoot van het Jaar" verkiezing zal Manfred zijn titel met man en macht moeten verdedigen, want de concurrentie is moordend.

afbeelding

Op zaterdag kun je een boel surfstuff bekijken en testen, want de volgende importeurs en shops zullen hun spullen komen uitstallen: F2, Fanatic, Maui Sails, Zuidwest6 en Surfshop Limburg. Aan het eind van de middag zal een kilometerslange karavaan richting camping De Krammer gaan rijden. Daar zal de superwindsurfforumbbqexpert Evert van Ingen wederom de BBQ verzorgen.

Op zondagochtend wordt in Paviljoen Meerzicht een uitgebreid ontbijt geserveerd. Daarna organiseren de heren van het Masterteam de Mastergames. Deze downwind slalom wedstijd is voor iedereen toegankelijk. Hiervoor kun je je zondagochtend ter plekke inschrijven. Zij hebben ook de nodige importeurs uitgenodigd, te weten: Starboard, F2, Exocet, Select, Ion Maui Sails , Severne, Arrows, Pacific Board shop, Noordzee Surf en Ski.

Kortom: schrijf je in, kom 23 en 24 september naar de Grevelingendam, neem je zwembroek, partytent en goeie humeur mee! Velen hoeven trouwens

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.