Surfclub van de maand: Surfclub Ter Aar.

afbeelding

Midden in het Groene Hart vind je Surfclub Ter Aar. Het clubgebouw is gelegen aan de Langeraarsche plassen. Surfclub Ter Aar is een actieve surfclub welke in 1981 is opgericht. Dit jaar bestaan ze dus 25 jaar en wel op 15 oktober! Dit zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan, want in oktober zal er het een en ander georganiseerd gaan worden!

De club bestaat uit diverse commissies waaronder een bar, schoonmaak en wedstrijdcommissie. Omdat er een barcommissie is opgericht hanteert de surfclub geen "verplichte" bardiensten zoals bij veel clubs wel het geval is. Momenteel heeft de club 90 leden.

De surfclub heeft een kantine die het gehele jaar geopend is. Er zijn goede facilitaire voorzieningen zoals dames/heren kleedkamers, douches en er is een plankenstalling (75 stuks).

Het surfgebouw is makkelijk te bereiken en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Rondom het gebouw is een grasveld waar voldoende ruimte is om je setje op te tuigen.

Ook surfclub Ter Aar organiseert lessen voor beginners. Binnenkort worden zij hiervoor voorzien van nieuw materiaal (Wayler, Aloha, Bic Techno 293). Er wordt gelest in blokken van 2

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.