Clubhuis Windsurfclub Reeuwijk

De surfclub bestaat uit ongeveer 200 leden.Het clubgebouw staat direct aan het water en is voorzien van een sfeervolle kantine met een schitterend riant dakterras. Vanaf het terras kijk je over de hele plas uit. De kantine is het gehele jaar geopend.Het clubgebouw is voorzien van kleedkamers, douches en een uitgebreide plankenstalling. De plankenstalling is vorig jaar verbouwd om de tegenwoordig steeds populairder wordende brede boards te kunnen stallen.Voor het clubgebouw is een riant grasveld waar je je setje kan optuigen.

Windsurfclub Reeuwijk is een zeer actieve vereniging op het gebied van surflessen en wedstrijdvaren. Het is mogelijk om hier je CWO I,II en III diploma te halen.Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur (van mei t/m september) wordt er les gegeven door opgeleide instructeurs. De groepen bestaan uit ongeveer 5 personen. Ook zijn er dagcursussen voor grotere groepen. Op de website is hier meer over te vinden.

Naast surflessen doet Surfclub Reeuwijk regelmatig mee aan wedstrijden, zoals bijvoorbeeld de Holland Windsurfing Competitie.Ook heeft surfclub Reeuwijk een aantal eigen georganiseerde wedstrijden zoals de jaarlijkse "Classicrace en Snertrace". In de Classicrace, welke in september wordt gehouden vaart iedereen met materiaal van v

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.