Winnaars Waveriding discipline Terug in Harlingen was het tijd voor de prijsuitreiking, waar ook de (geheim gehouden) uitslag voor de Waveriding discipline voor de windsurfers bekend werd gemaakt. Winnaars Big Air disciplineDe zeiltrip terug naar het vaste land verliep letterlijk en figuurlijk voor de wind, voor het donker lagen de surfspullen al terug op de kade in Harlingen.Wat een berg surfspullen

Een geslaagd evenement met veel actie op de kant, in de lucht en op het water. Kitesurfers en windsurfers surfden gebroederlijk naast, tussen, onder, boven en door elkaar op hetzelfde water.
Het moest ook niet veel gekker worden, Kevin Mevissen die aan een vlieger hing en Nederlands beste kitesurfer Kevin Langeree die op een windsurf board stond. Van rivaliteit was geen sprake, van een grote gezellige bende des te meer. Wind- en kitesurfers feesten er gezamenlijk op los en hadden vijf dagen lang de grootste lol op het waddeneiland Vlieland.

Als het aan de organisatie ligt gaan de surfers volgend jaar opnieuw naar Vlieland voor een nieuwe strijd om de hoogste sprongen en spectaculairste golfritten.

De foto's beginnen langzaamaan op internet te verschijnen, zoals op de sites van Kiboko, Maarten Huisman, Surf Vlieland, Cafe de Zeevaert en op Hanglos.nl.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.