Net als voorgaande jaren is de opzet gelijk gebleven, gewoon een gezellig wave evenement op afroep in de maanden oktober en november. We hebben al heel wat stormen doordeweeks over ons hen gehad, voor aanstaande zaterdag zien de voorspellingen er zeer goed uit, geen excuus om nog langer op stand-by te blijven staan dus.

Scheveningen is voor de meeste surfers geen onbekend terrein, maar een kleine toelichting kan geen kwaad. Met zuidwesten wind is Scheveningen een van de beste Nederlandse spots. Het havenhoofd zorgt voor nette golven en minder stroming. In 2005 was Josh Angulo in Nederland en heeft toen gevaren op Scheveningen. Hij zei na afloop: enlsquo;'This was a very nice session, good spot!''. Mooie bijkomstigheid is dat je gratis kunt parkeren onder de vuurtoren.

De locatie: Scheveningen (tegenover de vuurtoren), inschrijven kan vanaf 09:30uur, de inschrijving kost eneuro; 15,- hiervoor krijg je een gezellige dag met een hoop spektakel en een officieel Angulo eventshirt. Het maximum aantal deelnemers is 50 surfers, er zijn nog een paar plekken vrij, zorg dat je erbij bent!

Voor inschrijving en meer informatie check: www.surfteam.nl.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.