Zoals altijd is dit evenement verbonden met 2e paasdag. Komend jaar vind de Speedweek Gruissan dus plaats in de week van 9 april t/m 13 april (de laatste week van de paasvakantie voor de schoolgaande jeugd).

De organisatie verwacht een groot potentieel aan kandidaten, als je verzekerd wil zijn van een plaats op de deelnemerslijst is het slim om je zo snel mogelijk in te schrijven. Inschrijven op de wedstrijdlocatie blijft mogelijk, zolang er nog plaatsen vrij zijn.

Speedweek Gruissan De opzet van deze speedweek blijft ongewijzigd: Een wedstrijd die voor iedereen toegankelijk is, van doorsnee surfer tot professional. Iedereen moet een kans krijgen om zijn run te wagen.
Reeds sinds de eerste editie, nu een goede 12 jaar geleden, stelt Mulquet Surf en Ski een onderkomen ter beschikking voor de medewerkers. Mede hierdoor kan de inschrijvingsprijs zo budgetvriendelijk gehouden worden. De organisatie stelt het dan ook zeer op prijs als de mensen die een bungalow wensen te reserveren, dit via hen zouden doen. Meer info op www.mulquetski.be .


Tot eind november is de inschrijving enkel mogelijk voor Belgische deelnemers, daarna is het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrik Van Hoof B52 (+32) 477 - 42 29 24.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.