Gezellige boel in het surfclubhuis in HuizenDe lege champagneflessen zijn in de glasbak gedeponeerd, de bitterballen zijn op en de rotzooi is opgeruimd. Met plezier blikken we terug op een zeer geslaagde eerste nieuwjaarsreceptie, met meer dan 60 surfers was het een gezellige boel. Van beginner tot professioneel windsurfer, allemaal lieten ze hun gezicht even zien. Mooie verhalen over stormachtige surfsessies van de afgelopen weken, werden afgewisseld met filmfragmenten van de storm in Herkingen en West Kirby.

Prijswinnaars USM 2006Tijdens de prijsuitreiking van de Ultimate Speed Meeting '06 mocht Peter de Wit de enorme wisseltrofee in ontvangst nemen voor z'n enorme prestatie om Nederlands snelste windsurfer Ben van der Steen net achter zich te houden. Martin van Meurs mocht de 3e prijs in ontvangst nemen. Jose Stok ging naar huis met de eerste prijs in de Dames klasse.

Met de start van het nieuwe surfseizoen in het vooruitzicht kan het niet lang meer duren voordat we meer informatie over de diverse ForumMeetings in 2007 zullen presenteren.

Fotografie: Roger van Tongeren

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.