Jaren geleden was de SUPER 8 het grootste slalomevent van Europa, met tot wel 400 deelnemers. Slalom is nu weer helemaal hot, vandaar: The Return of the SUPER 8.Het is een event dat voor iedereen toegankelijk moet zijn. Jong en oud, nieuw of gedateerd materiaal, het gaat erom wie de boeien het snelst kan ronden.Er worden 2 boeien uitgelegd, waar omheen een figuur 8 moet worden gevaren. Upwind varen is dus niet nodig.

Niet de minste surfers zullen aanwezig zijn om jou te voorzien van tips en adviezen. Topsurfers als Micah Buzianis (PWA Racing World Champion), Pieter Bijl (Neilpryde RenD), Casper Bouman (Wereldkampioen RSX), Kevin Mevissen, Markus Bouman, Adriaan van Rijsselberge en Dorian van Rijsselberge hebben al toegezegd er bij te zijn.

Voor de echte speedfreaks onder ons is Garmin aanwezig met GPS-apparatuur om je snelheid te meten. Niet tevreden met je snelheid? Er zullen clinics gegeven worden om jouw prestaties te verbeteren! Want wie kan er nou beter uitleggen hoe je jouw techniek kan verbeteren dan de World Champ himself. En als het gaat om het trimmen van je zeil, wie weet daar nou meer vanaf dan Pieter Bijl?!

Het Red Bull promo team is aanwezig om jou de energy te geven om maximaal te presteren. Ook Rehall zal er zijn, die, als het weer het toelaat, het evenement spectaculair zal openen. JP-Australia en Neilpryde zullen aanwezig zijn met het nieuwste testmateriaal.
Hongerig, maar nog niet moe na een hele dag slalommen? De zaterdag zal afgesloten worden met een BBQ en een groot feest met Tombola met als Speakers: Seb van den Berg en Laurenzo!

Iedere deelnemer krijgt een gratis event shirt en een Red Bull. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen, zoals een nieuw JP-Australia board. Inschrijven kan nog steeds via www.soulonline.nl.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.