Voor het eerst werd de Horst meeting dit jaar niet op Horst gehouden, maar op camping Bad Hoophuizen. Met de 113 inschrijvingen die binnen waren gekomen hadden we op deze manier meer ruimte en zaten we op loopafstand van het water af. Op vrijdag avond waren er ongeveer 25 a 30 forummembers (en aanhang) al van de partij en zat te sfeer er al snel in.

SkippersmeetingZaterdag morgen was iedereen al vroeg op en zat de organisatie bij het aanmeldpunt. Erg druk werd het daar nog niet, maar toen zij later naar Telstar gingen wisten zij waarom! Elke deelnemer kon een goodybag ophalen daar en het was dus ook aardig druk bij Telstar. In de goodybag zat voor iedereen een speciaal T-shirt, een kortingsbon, een optrekkoord en een Telstarmagazin.

Freestylen

Rond een uurtje of 12 was bijna iedereen aangekomen op de camping en was het inschrijven voor het kennismakingsspel in volle gang. Bij alle onderdelen spetterde het enthousiastme er vanaf, vooral de jongste deelnemers waren er op gebrand te winnen. De eerste ronde bestond uit een slalom wedstrijd, de tweede was een Freestyle wedstrijd waar alles mogelijk was en de laatste ronde bestond uit een liedje maken. Nadat alle regels waren uitgelegd en iedereen wist wat de bedoeling was begonnen we snel, want het leek te gaan waaien en iedereen wilde daarna nog even surfen. Bij alle onderdelen spetterde het enthousiastme er vanaf, vooral de jongste deelnemers waren er op gebrand te winnen.

Rond 6 uur kwam de vrouw van de enige echte forumslager aan en was het tijd om (samen met haar) de barbecues aan te gaan maken. Toen het tijd was om het vlees te gaan bakken, stond iedereen al snel rond de barbecue. Nadat iedereen wat gegeten had begon het opeens te waaien en waren er nog aardig wat mensen die snel nog een uurtje het water op gingen.

Toen iedereen weer op de kant was, was het tijd om het spel af te maken en de winnaars bekend te maken. Uiteindelijk was het groep 2 (JeDeWe, Fleur en Marc) die naar huis ging als winnaar, gevolgd door team 1 (Thomasses, Hansie en Doodskop) en daarna team 3 (Chi, Robin en Schildpad). Daarnaast was de Beste Freestyle move gewonnen door groep 2 met het optillen van een surfende Thomasses en Fleur met haar spagaat op het board! Nadat de winnaars bekend waren was het tijd om dat nog tot laat in de avond te vieren en vervolgens het bed in te gaan.

De zondag beloofde een rustige dag te worden, de meeste mensen sliepen een beetje uit om vervolgens te gaan ontbijten. Om 11 uur leek de wind even aantenemen en dus waren er een aantal mensen die snel het water opgingen. HHelaas leek het veelbelovender dan dat het was en waren de meeste al snel weer op de kant om lekker verder te chillen en surfervaringen uit te wisselen. Kort samengevat: een geslaagde meeting met een zeer orrigineel einde :-)

afbeelding

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.