Droom je ook van een medaille de Olympische Spelen van 2012 in London? Het Watersportverbond gaat van start met een uniek en bijzonder RS:X windsurfproject speciaal voor dames gericht op de Olympische spelen van 2012.

Maximaal vijf dames gaan full time trainen vanuit Medemblik onder leiding van o.a. trainer Matthieu Koops. Ze zullen worden gesteund door verschillende ervaren specialisten, zoals Dorian van Rijsselberge, Casper Bouman en Aaron McIntosh. Vanaf november blijven er nog drie dames over en wordt er vanuit Zuid-Europa full-time getraind met als doel de spelen van 2012 in Weymouth (Engeland).

Wat gaat er gebeuren?

Scouting en selectie vindt plaats tijdens The Mission 6th edition. Het fun-slalom-evenement met het grootste aantal deelnemende dames ter wereld. Ervaren trainers en specialisten van het Watersportverbond zullen aanwezig zijn tijdens The Mission. Zij zorgen dat er RS:X-materiaal is, en als jij interesse hebt kan je met dit materiaal laten zien wat je kunt. Daarnaast kan je jouw ambities kenbaar maken.

RS:X damesInschrijven
Ben jij die windsurfster met doorzettingsvermogen en kan jij je full time vrij maken? Zie jij een Olympische avontuur wel zitten? Schrijf je dan nu in voor de Mission slalom-training op 20 & 21 augustus via de website www.wedstrijdsurfen.nl. 1. Je schrijft je in voor de NVW georganiseerde training en kunt daarbij aangeven of je interesse hebt in Olympisch surfen. 2. Vergeet ook niet om je in te schrijven voor The Mission 6th edition op 22 & 23 augustus.

Na “The Mission” hoor je of je in de selectie bent opgenomen en wordt het verdere programma met je doorgenomen. En dan….. trainen, trainen, trainen!

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.