dirkf2F2 teamrider Dirk Doppenberg (NED-51) is vanaf nu ook F2 agent voor de Benelux.

De 31jarige Dirk gaat zijn droom achterna. Hij heeft als wedstrijdsurfer een mooie resultatenlijst waaronder Nederlands speed recordhouder, 5e IFCA WK Slalom en afgelopen jaar nog 2e NK Formula en 3e NK Slalom. Maar hij wilde meer, hij wilde van zijn hobby zijn werk maken. 

Afgelopen periode kwam die kans toen hij door F2 gevraagd werd om de verkoop voor de Benelux op zich te nemen. Daar hoefde hij niet lang over na te denken. 

In de rol van commerciëel agent is hij verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van F2 windsurf- en wintersportmateriaal in de Benelux. Daarbij weet hij alles van de boards omdat hij zelf betrokken geweest is bij de ontwikkeling en het testen ervan.

Eén van zijn eerste acties was om Tomas van Zelst F2 teamrider te maken. Tijdens de skihut party in Almere kon Dirk al een 2011 F2 slalomboard aan de dolgelukkige Tomas overhandingen. We verwachten veel van dit jeugdtalent.

Dirk zal zelf nog veel bij wedstrijden te zien zijn, al was het maar om zijn F2 materiaal te promoten. Dirk zal ook komend seizoen als teamrider met MauiSails blijven varen.

We wensen Dirk veel succes met zijn nieuwe job!

Lees hier het persbericht:

f2  announcement nl

Bron: F2 International

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.