De website van het Watersportverbond is per vandaag vernieuwd. Samen met een gebruiksvriendelijkheidsexpert is de website op een aantal punten verbeterd.

 

Introductiepagina:
Als u voor het eerst op onze website komt krijgt u een keuzemenu voorgeschoteld waarmee u zelf kan bepalen hoe uw hoofdmenu er uit gaat zien. U kunt hierbij kiezen uit de bekende websites motorboot, zeilen en surfen, maar ook uit ‘Voor Verenigingen’ als u bestuurslid bent, ‘Wedstrijdzeilen’ als u wedstrijdzeiler bent en ‘Topzeilen’ als u geïnteresseerd bent in het wel en wee van onze Delta Lloyd Kernploeg en talentploeg.

 

De volgende keer dat u onze website bezoekt hoeft u deze keuze niet meer te maken omdat deze wordt opgeslagen in een ‘cookie’. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u altijd met het menu rechtsboven naar de andere werelden surfen.

 

Gebruiksvriendelijkheid:
Naast de introductiepagina is de website vanaf nu uitgerust met een aantal gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Zo is het zoekveld rechtsboven beter te vinden door het woord ‘Zoeken’ hierin te zetten. Ook staat boven elke inhoudspagina een zogeheten kruimelpad, zodat u weet waar u op de website bent. Tot slot is de vormgeving van de menu’s aangepast, zodat u voortaan in één oogopslag kunt zien wat u allemaal kunt vinden op onze website.

 

Delen op Social Media:
Social Media is een begrip waar inmiddels niemand meer omheen kan. Ook het Watersportverbond niet. Onderaan elke pagina op onze website is voortaan de mogelijkheid om deze te delen via Facebook, Hyves, Twitter, LinkedIn of via de ‘ouderwetse’ e-mail. Als u op een icoontje klikt en inlogt op uw eigen social mediapagina verschijnt de link dan automatisch!
Daarnaast is de Delta Lloyd Kernploeg al een hele tijd op Twitter vinden, en het Watersportverbond profiteert nu van deze kennis door ook een Twitter-pagina in te zetten. Voortaan kunt u de Twitter-berichten van de zeilers en van het verbond lezen op onze eigen site!

 

Nooit af:
Websites zijn nooit af, ook de onze niet. Heeft u naar aanleiding van deze vernieuwing nog opmerkingen, tips of klachten dan horen wij dat graag.

 

Voor meer informatie:

http://www.watersportverbond.nl/

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.