boot2011_1Boot Düsseldorf (Duitsland) is 's werelds grootste jacht-en watersport beurs. 1550 exposerende bedrijven uit 59 verschillende landen presenteren zich in 17 hallen.

Windsurfen en andere boardsports zijn naast alle andere watersporten goed vertegenwoordigd.

Dit jaar krijgt windsurfen net als vorig jaar in 2 hallen volledig de aandacht naast het kitesurfen, SUP en wakeboarden.

In hal 1 worden de laatste 2011 producten door de grote merken gepresenteerd. In deze hal is ook een basin waarin de laatste SUP en wake boards getest en gedemonstreerd kunnen worden.

Hal 2 is weer de hal voor de verkoop. Diverse shops verkopen hier van alle gangbare merken windsurf, kite en wakeboard producten.

Bringdal met een Mistral SUP Proto:

abproto1

In het  1e weekend werd aan Philip Koster de titel “Surfer of the Year” uitgereikt door het Duitse Surf Magazine. Anders Bringdal presenteerde zijn laatste SUP race prototype. Josh Angulo prestenteerde zijn nieuwe range Angulo boards bij The Gun. De 18 jarige Valentin Böckler ontving een aanmoedigingsprijs van 2011 euro om een deel van de onkosten te dekken voor zijn trips naar de diverse freestyle evenementen.

Angulo met zijn boards:

boot2011_josh

Tot en met 30 januari kun je nog de nieuwste gear zien en shoppen op de grootste windsurf beurs van Europa.

Op youtube kun je een rondleiding volgen met André Paskowski.

Op Dailydose.TV is nog een hele reeks van video's te vinden over het 2011 materiaal.

Kijk voor de laatste informatie en reacties op het forum:

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.