Hou jij van windsurfen en vind je het leuk om andere mensen deze sport te leren?

Dan heeft het watersportverbond de mogelijkheid voor je om een opleiding te volgen tot instructeur, waarmee je binnen maar ook buiten de landsgrenzen terecht kunt.

De opleiding tot windsurfinstructeur is CWO-gecertificeerd waardoor je met je diploma op zak aan de slag kunt bij alle CWO-erkende locaties. Het CWO-systeem is een door de overheid erkend systeem voor lesgeven in de watersport, dat door zowel vaarscholen, verenigingen als het Watersportverbond gebruikt wordt.

Eenmaal in het bezit van een CWO-instructeursdiploma waarmee je les mag geven, kan je bij verschillende scholen / verenigingen aan de slag, omdat ze weten wat je precies kan.

Wil je in het buitenland lesgeven? Daarvoor is je diploma je toegangspas! De CWO-windsurfopleiding van het watersportverbond is erkend door de 'International Sailing Federation' (ISAF) en daardoor ook over de nederlandse grenzen erkend. Dus sta je liever je zomer in de zon op het water om surflessen te geven dan in de supermakt vakkenvullen? Geef je dan op!

Lijkt dit je wat of wil je meer informatie betreffende Watersportverbond windsurfinstructeursopleidingen? Klik dan hier voor meer informatie.

Bron: www.watersportverbond.nl



Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.