FSMZaterdag 14 mei organiseert team windsurfspot op camping Bad Hoophuizen weer een FSM! 

Dit jaar met een geweldige primeur! Ron van den Berg en Martin van Meurs lanceren bij het FSM exclusief hun “mXr windsurfing” boards. Zij zullen alle ins en outs gaan vertellen over de mXr-boards, en je kunt de boards ook testen!

Ook zullen er dit jaar weer diverse importeurs klaarstaan met demo-materiaal, wat je ook gratis mag testen. Ook is Telstar-surf aanwezig met hun teamriders die jou tips willen geven over jou`n vaarstijl, tuning en aankoop van nieuw materiaal. Bang voor tekort aan Red-Bull is niet nodig! De meiden van Red-Bull zijn ook aanwezig!

Na de presentatie van de mXr-boards gaan we een “wedstrijdje” slalommen. Iedereen kan meedoen, een GPS of starthorloge is niet nodig. Dus freeriders, jeugd, heren en dames, ook als je niet perfect kunt gijpen, doe gewoon mee. Er zullen meerdere heats gevaren worden in groepen van verschillende categorieën. Je kunt overal staan, er is dus eigenlijk geen reden om niet mee te doen!

Alleen bij 12 knopen (basis)wind kunnen we starten met de slalomwedstrijd. Bij minder wind gaat de wedstrijd NIET door. Wanneer deze wind ontbreekt dan zal in de loop van de middag een aangepast en gratis middagprogramma van start gaan. De presentatie van mXr-boards gaat per definitie door.

Ook zal, zoals ieder jaar, Evert van Ingen weer een BBQ verzorgen. Dit jaar bij/in het restaurant op Bad Hoophuizen! Voor de vegetariers onder ons wordt ook gezorgd!

Voorlopig programma:
09.30-11.30 uur:                  inschrijven, en opbouwen
12.00-12.30 uur:                  welkom, skippersmeeting
12.30-14.00 uur:                  presentatie MxR-boards
14.00-17.00 uur:                  downwindslalom “race”
17.00-18.00 uur:                  opruimen/aftuigen
18.00-18.30 uur:                  in/bij restaurant: tombola
18-30-……..  uur:                  in/bij restaurant: bbq + foto’s van de dag

De kosten zijn laag gehouden, voor €5,- ben je van de partij bij het dagprogamma. En voor €10,- mag je ook meedoen met de BBQ, dit is excl. drankjes. (Onder de 12 jaar kost de BBQ €7,50)

Vergeet een aantal dingen niet; alle bedragen zijn excl. entree camping. En om gebruik te maken van demomateriaal of leen gps'en heb je een geldig paspoort of rijbewijs als onderpand nodig! 

Bron: www.windsurfspot.nl


 

Reacties




Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.