alt

Op 15 en 16 Oktober vindt er op het Lauwersmeer, één van Nederlands windzekerste meren, het meest gevarieerde windsurf evenement van Nederland plaats.

De naam Esonstad4Sails is dan ook gekozen omdat er in maar liefst 4 verschillende disciplines gestreden kan worden. Namelijk Slalom, Course Race, Speed en Freestyle.

Het evenement is bedoeld voor surfers van alle niveaus, of je nou net je eerste gijpen onder de knie begint te krijgen, een volleerd slalom meester of een duizelingwekkend goede freestyler bent, wellicht gewoon zin hebt in een leuk feestje, dan ben je bij Esonstad4Sails op het juiste evenement.

Zo zijn er Open Slalom en Speed (zelf GPS regelen) wedstrijden waar elke surfer aan mee kan doen, maar ook is er de finale van het Yogho Yogho NK Slalom/Formula en NK Freestyle.

De finale van het surfseizoen, een jubileum jaar 40 jaar windsurfen. Dat moet gevierd worden!! 

Redbull pakt groots uit, de importeurs komen langs met het nieuwste materiaal!! S' avonds diner en daarna feest in de tent met een band + DJ

De toeschouwers, familieleden en sponsoren kunnen gratis op een veerboot die over het hele meer rondvaart. Hierdoor kunnen ze van dichtbij genieten van alle disciplines! Camping, en huisjes op een steenwerp afstand!

Wanneer er geen wind staat, zal er een survival baan uitgezet worden en kunnen mensen meedoen met een SUP wedstrijd!!

Dus kom allemaal op 15&16 okt naar het Lauwersmeer!

Meer weten, check de website Esonstad4Sails.nl.

Via deze Facebook pagina kan je al jou Facebook vrienden laten weten dat je er bij bent, en ook hun uitnodigen.

Meer actuele info vind je in het forumtopic.

Aloha, Esonstad4Sails.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.