ben van der steen - windsurfer van het jaarVanmiddag werd het bekend; Ben van der Steen, Windsurfer van het jaar. Gisteren was het nog een nek aan nek race tussen Ben (NED-57) en Nick van Ingen (NED-122). Maar nadat vannacht 24:00 de stembussen waren gesloten kwam toch onze PWA-surfer; Ben van der Steen als winnaar uit de bus.


Windsurf TV NL zette deze actie op. Zij zetten zich in voor het doel windsurfen op TV te krijgen, hoe meer 'likes' op Facebook, hoe groter de kans dat windsurfen op TV zal komen. 465 fans van Windsurf TV NL kozen voor de windsurfer die zij vonden dat hij of zij Windsurf(st)er van het jaar moest worden.

 


Nick van Ingen
kreeg 5 stemmen minder dan Ben van der Steen en eindigde zo op de 2e plaats, maar niet getreurd voor Nick, hij mag zich 'het Windsurfertje van het jaar' noemen. Arrianne Aukes (H-131) ging met 48 stemmen er vandoor met de titel 'Windsurfster van het jaar'. 

Een artikel over de Windsurfer van het jaar verkiezing met uitslagen per categorie en discipline komt in de eerstvolgende SURF Magazine. Daarin worden ook de winnaars bekend gemaakt van de verloting van een aantal Surf magazine jaarabonnementen.





Bron: Windsurf TV NL





Reacties


 

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.