stevenjpnpDe eerste grote transfer voor het nieuwe windsurfseizoen 2012. Wereldkampioen Freestyle Steven van Broeckhoven (B-72) stapt over van F2/Gaastra naar JP/Neilpryde.


De geruchten deden al een tijdje de ronde maar nu pas kunnen we de overstap officieel bevestigen. Wereldkampioen freestyle Steven Van Broeckhoven is per 01/01/12 officieel global NeilPryde/JP teamrider naast Ricardo Campello, Kauli Seadi en natuurlijk ook Jason Polakow. Een eer die in het verleden nog geen Belgische landgenoot hem voordeed!

 

We wensen hem dan ook alvast heel veel gelukwensen met deze ongetwijfeld belangrijke stap in zijn carrière.

 

 

De woorden van de man zelve:

 

2011 was voor mij zeer mooi jaar, eerst word ik wereldkampioen en nu heb ik getekend bij JP en NeilPryde voor de komende twee jaar, wat voor mij een zeer grote en belangrijke stap is. Die was niet de makkelijkste omdat Gaastra en F2 mij de laatste jaren goed hebben ondersteund om dit resultaat te kunnen behalen. Ik ben ze daarvoor erg dankbaar!

 

In de toekomst zal ik meer professioneel met de sport bezig zijn om topprestaties te kunnen behalen in de komende jaren. Dankzij JP/NeilPryde kan ik mij nu volledig focussen op mijn doel. Ook ben ik nu 100 procent betrokken bij de ontwikkeling van freestyle boards en zeilen. En ik ben zeker van een zeer goede samenwerking met Robert Stroj en Werner Gnigler. Ook is het een grote eer om samen in het team te zitten met alle grote namen zoals Jason Polakow, Kauli Seadi, Ricardo Campello en Antoine Albeau. Verder zal ik ook aanwezig zijn bij alle Young Guns clinics van Jp NeilPryde.

 

Volgende week reis ik naar Zuid-Afrika om te trainen voor seizoen 2012 en mijn nieuwe spullen verder te testen. Soon meer info, pics en video's!

 

Groeten,

Steven 

www.stevenvanbroeckhoven.com

 

Bron: www.swell.be

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.