benTraining dagboek met Ben Proffit

Het is al even geleden sinds de laatste keer dat Ben zijn dagboek met ons deelde. De laatste keer was het voor het Pozo event van 2012 waar hij ons bijna elke dag bijpraate en met beeld en geluid liet zien hoe de andere pro's aan het trainen waren voor het event.

Hier kwam ongelofelijk veel positieve feedback op doordat je werkelijk door de ogen van een pro hoort en ziet wat er voor nodig is om aan dit event mee te doen.Het gevoel dat je over zijn shouder meekijkt en als een echte inside meekrijgt wat er speelt.

weet hij TEKST MOET NOG!Daarbij laat Ben ook in zijn dagboek de klappers en missers zien die vaak buiten beeld blijven. En door zijn geweldige gevoel voor humor, zelfspot en passie voor zijn sport. Hij was al langer van plan een vervolg te maken op de Pozo diaries maar omdat hij veel in zijn bus leeft en reist kwam het er niet van.

It’s not quite the same as Pozo but i hope there will be enough action and stories to keep you going.

Be warned this first one is long so get yourself a cup oTEKST MOET NOG Action including Doubles, push forwards, blood, car crashes and broken bones.. well it sounds exciting! Well it’s been a while since the last training diaries in Pozo so i thought it was about time i did a few more. In fact I’ve been meaning to do them for a while but it’s kind of hard when your living in a van!

{youtube}Y7O0wdlqotc{/youtube}

Bron:http://benproffitt.com/training-diaries

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.