Hiswa2014

Uitgebreid Funsport paviljoen tijdens grootste watersportevenement van Nederland.

Op 5 maart 2014 gaat het nieuwe watersportseizoen van start tijdens het grootste watersportevenement van Nederland, de HISWA Amsterdam Boat Show. Met maar liefst acht werelden valt er voor iedere watersporter genoeg te zien en te beleven. Van bootaccessoires tot surfboards, van onderhoudworkshop tot manoeuvreerclinics en van navigatieapparatuur tot watersportkleding. En natuurlijk de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans hetzelfde seizoen nog het water op kunnen. Ook windsurfers, kiters en suppers kunnen voor een uitgebreid assortiment Funsport producten terecht in het HISWA Funsport paviljoen. Na een bezoek aan de HISWA – van 5 tot en met 9 maart in Amsterdam RAI – kun je perfect voorbereid van het nieuwe watersportseizoen gaan genieten.

Uitgebreid Funsport paviljoen en speciale aandacht voor jeugd (t/m 16 jaar gratis)

De wereld van HISWA Fun laat alles zien op het gebied van windsurfen, kitesurfen, Stand Up Paddling (SUP) en nog veel meer. Beursmanager Joost Ringeling van Amsterdam RAI: "We bieden een uitgebreid Funsport paviljoen, surfshops en diverse bekende merken presenteren hier hun nieuwste producten." Ook de jeugd komt hier ruimschoots aan zijn trekken. In het grote waterbassin zijn dagelijks spectaculaire wedstrijden en demonstraties. Daarnaast is er een apart SUP-bassin, waarin je zelf direct gedurende de volledige beurs een poging kunt wagen. Jongeren tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.

HISWA SUP Tocht op 2 maart door Amsterdamse grachten

Na een succesvolle SUP Tocht in 2013, wordt de start van de HISWA Amsterdam Boat Show ook dit jaar weer op sportieve wijze ingeluid. Joost Ringeling: "Het gaat weer een geweldige tocht worden. Op zondag 2 maart aanstaande maken naar verwachting ruim 200 deelnemers een tocht van ca 7 km door de grachten van Amsterdam naar Amsterdam RAI. Hiermee wordt een Nederlands record gevestigd; niet eerder stonden zo veel mensen tegelijk op een SUP board. Dit jaar voegen we ook een wedstrijdelement toe, waarvoor bekende namen als Ike Frans, Carla Schellart, Stephan van de Berg, Morene Dekker en Martijn van Deth zich al hebben ingeschreven." Ook meedoen? Inschrijven kan via www.hiswarai.nl/suptocht.

 

hiswa2014sup

 

Praktische info

Datum & locatie: woensdag 5 t/m zondag 9 maart 2014, in Amsterdam RAI

Openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 11.00 – 22.00 uur zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur

Toegangsprijzen: via de website:

- dagkaart €12,50

- avondkaart (geldig vanaf 18.00 uur) €8,50

- NS dagretour €9,00

aan de kassa – tijdens de beurs:

- dagkaart €15,00

- avondkaart €10,00

jongeren t/m 16 jaar hebben gratis toegang!

 

Deelnemende merken o.a. Fanatic, ION, Naish, Pro-Limit, Starboard, Severne, Mistral, F-One, Bic, Ozone, Peter Lynn, Simmer Style en North Sails Windsurfing.

 

Meer informatie: via www.hiswa.nl

twitter: @HISWAamsterdam

Facebook: HiswaAmsterdam

 

 

 

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.