De laatste weken rommelde het al weer in windsurfland. Er werd gesproken over een nieuw zeilenmerk wat de naam 'Attitude Sails' zou moeten dragen. Vandaag is het officieel geworden. 'The Attitude Sails Team' zegt met trots hun nieuwe zeilenmerk te lanceren.

Het gloednieuwe zeilenmerk biedt een reeks van vijf verschillende modellen zeilen: Global Wave, Freestyle Wave, Freeride, Freerace en FreeSlam. Attitude Sails zegt zich te onderscheiden van veel andere merken omdat de ontwikkeling van de zeilen gericht is op de wensen van de grootste groep windsurfers; de recreanten.

Het resultaat van de juist gestelde vragen, het juiste team en de juiste visie uit zich in een doelgericht en beknopt zeilassortiment met alles wat een zeil nodig heeft. Een makkelijk te trimmen zeil met een groot windbereik en een duurzaamheid waar je 'U' tegen zegt. Als klap op de vuurpijl wordt natuurlijk ook een enorme dosis 'Attitude' belooft.

Het zeilenmerk wat is ontwikkeld onder het dak van Equipe Trading B.V., bekend van de ontwikkeling van Unifiber, belooft de gepresenteerde lijn voor tenminste twee jaar te behouden. Kopers kunnen er zeker van zijn dat er hoogwaardige materialen worden gebruikt wat resulteert in duurzaamheid en goede prestaties.

Bron: Attitude Sails

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.