HISWA Funsports en Funsport shop met scherpe aanbiedingen

Op de HISWA Amsterdam Boat Show, van 11 t/m 15 maart in Amsterdam RAI, vind je alles op het gebied van wind- en kitesurfen, stand up paddling (SUP) en nog veel meer. Zowel voor de beginner als de ervaren funsporter. Dit jaar zijn in het segment Funsports meer merken dan ooit aanwezig: Fanatic, F-One, Naish, Starboard, Mistral SUP, Prolimit, Ion, Best Kiteboarding, North Kiteboarding, North Windsurfing, Mystic, Manera, Lokahi, Blofield, Red Paddle Co, O’Neill, Jilong, Aqua Marina en Osprey. Nieuw is de Funsport Shop, bemand door Van den Berg Surf en Telstar Surf, waar je vele merken kunt kopen tegen mooie prijzen! Ideaal voor als je net begint of toch nieuw materiaal wilt gaan aanschaffen. Voor wie gelijk tot actie wil overgaan, kan een poging wagen in het SUP-bassin, in een kitesurfsimulator, op een balance board of op de skimboardbaan. 

 

HISWA SUP Tocht op zaterdag 14 maart

Alweer voor de derde keer organiseert de HISWA Amsterdam Boat Show de HISWA SUP Tocht. Een grote groep suppers, van recreanten tot professionals, luidt op zaterdag 14 maart om 10.00 uur de start van het watersportseizoen in met een tocht door de Amsterdamse grachten. Je kunt je aanmelden in 2 categorieën: de professional race of de recreanten tocht. Heb je een eigen SUP-board, schrijf je dan nu in. 

 

Innovatie & primeurs

Mensen die al langer ervaring hebben met de HISWA en de watersport in het algemeen, kunnen zich tegoed doen aan de vele primeurs waar exposanten mee komen. Metmaar liefst acht werelden valt er voor iedere watersporter genoeg te zien en te beleven. Van bootaccessoires tot surfboards, van onderhoudworkshops tot sup-clinics en van navigatieapparatuur tot watersportkleding. En niet te vergeten de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans hetzelfde seizoen nog het water op kunnen. Voor de tweede keer vindt HISWA Klassiek plaatsmet een mooie collectie klassieke schepen, onderdelen en accessoires. En ter ere van de 60e editie is er een tentoonstelling met uniek historisch beeldmateriaal en zijn er dagelijks mooie prijzen te winnen!

Praktische info

Datum & locatie:          

Woensdag 11 t/m zondag 15 maart 2015, in Amsterdam RAI

 

Openingstijden:           

woensdag van 11.00 – 18.00 uur

donderdag en vrijdag van 11.00 – 22.00 uur

zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur

 

Toegangsprijzen:

dagkaart €12,50

avondkaart (geldig vanaf 18.00 uur) €8,50

NS dagretour €9,00

aan de kassa – tijdens de beurs:

dagkaart €15,00

avondkaart €10,00

jongeren t/m 16 jaar hebben gratis toegang!

 

Meer informatie:          

www.hiswarai.nl

twitter: @HISWAamsterdam

facebook: HiswaAmsterdam

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.